Župan Občine Komenda

Izjava o varovanju osebnih podatkov

Splošno o varovanju osebnih podatkov

Slavko Poglajen se zavezujem, da bom osebne podatke, pridobljene preko kontaktnih formularjev na spletni strani poglajen.si, obdeloval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebni in kontaktni podatki

Za uspešno oddajo kontaktnega obrazca morate v formular navesti:

  • ime in priimek,
  • elektronski naslov,
  • telefonsko številko.

Zbiranje teh podatkov je žal nujno za preprečitev morebitnih zlorab in seveda za to, da vam bom lahko odgovoril na vaše vprašanje.

Namen zbiranja in obdelava osebnih podatkov

Podatkov, pridobljenih preko formularjev, brez vaše osebne privolitve ne bom posredoval tretji osebi oziroma jih uporabil v druge namene, kot izključno za uspešno izražanje vašega mnenja s posredovanjem vaših predlogov.

Vaš elektronski naslov bo uporabljen le za pošiljanje odgovora na vaše sporočilo.

Piškotki

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

Spletna stran poglajen.si NE uporablja nobenih piškotkov.

 

Posebno opozorilo

V primeru zlorab in kršitev bom v skladu z zakonom dolžan posredovati podatke uporabnikov organu pregona, ki jih zahteva.